Το ktimatologio-fokidas.gr χρησιμοποιεί cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την λειτουργία κάποιων υπηρεσιών του. Αποδέχομαι | Μάθετε περισσότερα
Κτηματολόγιο Βοιωτίας Φωκίδας logo

Γραφεία Κτηματογράφησης

Λήψη  μέτρων προστασίας της Δημόσιας υγείας κατά της διασποράς του Κορωνοϊού 

COVID-19 

   

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  7-5-2020

ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ 4-5-2020, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ COVID-19

 

Έπειτα από τις πρόσφατες ανακοινώσεις της Κυβέρνησης και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και κατόπιν σχετικής οδηγίας από το φορέα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ,  ισχύουν τα ακόλουθα ως προς τη λειτουργία των γραφείων κτηματογράφησης:

Προς αποφυγή συνωστισμού, συνίσταται η διεκπεραίωση των υποθέσεων των πολιτών χωρίς τη φυσική τους παρουσία στα γραφεία κτηματογράφησης, αλλά μέσω των ακόλουθων τρόπων εξυπηρέτησης:

α) Για γενικές ή εξειδικευμένες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε

  • στα τηλεφωνα: 22650 22958 γρ. κτηματογράφησης Αμφισσας ή  22620 23772 γρ. κτηματογράφησης Θήβας

β) Σε ότι αφορά στην υποβολή των δηλώσεων ιδιοκτησίας, συνίσταται η ηλεκτρονική υποβολή τους μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Κτηματολογίου https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/Info_Page.aspx

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με τους παραπάνω τρόπους, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το γραφείο κτηματογράφησης στα παραπάνω τηλέφωνα, προκειμένου να προγραμματιστεί η προσέλευσή σας στο γραφείο με ραντεβού.

  

Επισημαίνεται ότι, για τους πολίτες που είχαν ήδη προκαθορισμένα ραντεβού, που λόγω της υγειονομικής κρίσης αναβλήθηκαν, ή είχαν προκαθορισμένα ραντεβού για το επόμενο διάστημα, συνίσταται η ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσής τους (στην περίπτωση αυτή θα επισυνάπτεται και το αποδεικτικό εμπρόθεσμης προσέλευσης που έχετε λάβει από το γραφείο κτηματογράφησης).

Σε διαφορετική περίπτωση, εφόσον επιθυμείτε να υποβάλλετε τη δήλωσή σας στο γραφείο κτηματογράφησης θα πρέπει να καλέσετε στα τηλεφωνα 22650 22958 γρ. κτηματογράφησης Αμφισσας ή  22620 23772 γρ. κτηματογράφησης Θήβας, προκειμένου να οριστεί νέο ραντεβού για την εξυπηρέτησής σας. 

 

Τα γραφεία κτηματογράφησης έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και τηρούν όλες τις υποδείξεις των οδηγιών προστασίας και υγιεινής του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

 

 

                                                           Εκ του γραφείου κτηματογράφησης

 

 

  

Copyright © 2021 Κτηματολόγιο Βοιωτίας Φωκίδας | Webhosting and developing by Aspx.gr